Om os
Unikke håndlavede møbler efter mål.

Om os

Ideén til Raw Living by Lot opstod, efter at vi selv havde svært ved, at finde de helt rigtige unikke møbler blandt de masseproducerede varer. Hvis vi endelig fandt et møbel, så oplevede vi ofte, at vi måtte gå på kompromis med størrelsen, og at kvaliteten ikke levede op til vores forventninger. Derfor valgte vi ofte selv at designe vores løsninger, og efterhånden som vi fik positive tilkendegivelser på vores møbler opstod idéen om at tilbyde møbler på mål via vores hjemmeside www.rawlivingbylot.dk

Hermed blev Raw Living by Lot grundlagt, hvor vi tilbyder håndlavet møbler og interiør specielt tilpasset individuelle ønsker, og som holder i mange år frem. Vi har ingen masseproducerede varer, men skaber unikke og individuelle tilpassede møbler ud fra kundens behov.

Når du vælger at få dine møbler fremstillet hos os så er du med til at støtte mindre virksomheder i Danmark. Udover at møblerne naturligvis er produceret under gode forhold, så sikrer du dig høj kvalitet i et holdbart og tidløst design med en meget lang levetid. Sidst men ikke mindst så er du med til at mindske transporttiden. 

Vi bestræber os på kreativitet, kvalitet og den bedste service.

Vi henter inspiration i de rå materialer, naturen og livet omkring os, på rejser og i magasiner. Alle vores håndlavede møbler er håndfremstillet i Danmark – af dygtige og erfarne hænder hos www.bh-smede.dk som blev grundlagt i 2003.

Raw Living by Lot har kontor og mindre showroom i Vejen.

Velkommen i vores smede-univers. Vi glæder os til at byde dig indenfor i www.rawlivingbylot.dk