Piedestaler

Køb flotte kvalitets piedestaler i jern

Hvad enten du søger en piedestal til haven eller som dekoration i boligen, så er du kommet det rette sted. Udover udvalget her på siden har vi piedestaler til salg i både firkantet og runde former.

Plante piedestal

Du har mulighed for at få special fremstillet piedestaler eller søjler i flere varianter og størrelser og i et udtryk der passer ind i din indretnings stil. Vi har piedestaler til salg i både det rå industrielle look og det rene sorte udtryk. Vores søjler og piedestaler er håndfremstillet på vores eget smederi i Danmark i en høj kvalitet, og er desuden meget stabile. Til indendørs brug fremstiller vi dem med et lille hjørne under bunden til filt dupper således at de ikke ridser og er nemme at skubbe rundt med. Både søjler og piedestaler kan bruges til en vase med blomster, en fin lampe til et mørkt hjørne, kunst eller anden form for dekoration. En lav piedestal er også meget anvendelige som side borde. En piedestal til planter i haven er et flot pejlemærke og giver noget anderledes til havens indretning. Sort metal vil ved udendørs brug få et rusten udseende, som giver en smuk kontrast til det grønne.

Køb piedestal af solide materialer i høj, dansk kvalitet

Vores solide piedestaler er håndsmedet med udgangspunkt i dine ønsker og tidens trend. Metal og stål er de materialer, vi anvender, så du får et resultat med lang holdbarhed i høj dansk kvalitet.

Understreg det grønne udtryk med piedestaler i haven

Gør haven til et hyggeligt opholdsrum med piedestaler til udendørs brug. Solide materialer som stål og metal modstår slidstærkt vind og vejr og patinerer smukt med tiden.

Du kan med fordel indrette terrassen med markante søjler eller gå efter et luftigt look, som fremhæver særlige planters karakteristika. Det er elegant at lade lange grene fra grønne vækster falde naturligt fra toppen af søjlen, ligesom du også kan sætte dekorationer eller lanterner på dine piedestaler.