Plantekrukker

Raw Living by LOT plantekrukker, plantekummer og højbede bliver alle håndfremstillet på eget smederi i Danmark. Her på siden findes et mindre udvalg af plantekrukker i metal. Vi skræddersyr både store og små plantekrukker og højbede.

Blomsterkummer jern

En plantekrukke kan med fordel bruges både på den lille altan og den store terrasse til at give omgivelserne mere liv. Fyld terrassen eller altanen med blomsterkummer i jern, og du undgår frostsprængninger, da de tåler at stå ude hele året rundt.

Ønsker du blomsterkummer i stål, som får en rust farve uden at smitte af, så skal du vælge corten stål. De vil med tiden få en flot rustbrun farve.

Vi fremstiller i galvaniseret jern, rå jern, malet jern, corten og i stål. Det er muligt at få med eller uden hjul. Blomsterkummer i jern fremstilles med fødder under, så der er luft mellem underlaget og kummen. Dette gælder også for plantekasser/plantekrukker/plantekummer alt efter størrelse. I alle udendørs plantekasser er der boret huller i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Har du et ønske til en blomsterkumme, et højbed, plantekasse, plantekumme eller plantekrukke i en bestemt størrelse, form og materiale eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig på info@rawlivingbylot.dk eller anmod ved det specifikke produkt.

Scroll til toppen