Plantekrukker

Raw Living by LOT plantekrukker, plantekummer og højbede bliver alle håndfremstillet på eget smederi i Danmark. Her på siden findes et mindre udvalg af plantekrukker i metal. Vi skræddersyr både store og små plantekrukker, højbede og plantekasser i jern.

Plantekasser i jern

En plantekrukke kan med fordel bruges både på den lille altan og den store terrasse til at give omgivelserne mere liv. Fyld terrassen eller altanen med blomsterkummer i jern, og du undgår frostsprængninger, da de tåler at stå ude hele året rundt.

Ønsker du blomsterkummer i stål, som får en rust farve uden at smitte af, så skal du vælge corten stål. De vil med tiden få en flot rustbrun farve.

Vi fremstiller i galvaniseret jern, rå jern, malet jern, corten og i stål. Det er muligt at få med eller uden hjul. Blomsterkummer i jern fremstilles med fødder under, så der er luft mellem underlaget og kummen. Dette gælder også for plantekasser/plantekrukker/plantekummer alt efter størrelse. I alle udendørs plantekasser er der boret huller i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Har du et ønske til en metal plantekasse, blomsterkumme, et højbed,  plantekumme eller plantekrukke i en bestemt størrelse, form og materiale eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig på info@rawlivingbylot.dk eller anmod ved det specifikke produkt.