Udemøbler/Udendørs

Når vejret viser sig fra sin bedste side, findes der ikke noget bedre end at tilbringe tid i haven eller på terrassen. Det kan du gøre på bedste vis med lækre og komfortable møbler, som er lavet til at stå udenfor. Loungemøbler er det perfekte valg, hvis du ønsker at indrette din have eller terrasse med smarte møbler. Her hos RAW LIVING by LOT kan du gå på opdagelse i vores udvalg af unikke loungemøbler.

Herunder finder du vores udvalg af loungemøbler i metal/stål.

Godt udvalg af loungemøbler i metal til udendørs brug

Med loungemøbler får du en hyggelig og skøn atmosfære, som er perfekt, når du gerne vil slappe af alene eller med venner og familie udenfor.

Uanset om du vil læse en bog og drikke en kop kaffe udenfor, eller om du vil invitere hele familien over til en middag, er loungemøbler fra RAW LIVING by LOT en rigtig god løsning. Du finder blandt andet følgende møbler i vores udvalg:

  • Loungebord
  • Loungesofa
  • Loungestol
  • Loungebænk
  • Loungespisebord
  • m.

Takket være vores alsidige udvalg kan du danne rammen for en perfekt dag eller aften alene eller med andre. Vores loungemøbler er lavet i metal, stål og jern, så de kan klare at være udenfor uden problemer.

Indret haven eller terrassen med stilrene og enkle loungemøbler

Vores loungemøbler er fremstillet i et enkelt skandinavisk design med rene linjer. Derfor kan de nemt kombineres på kryds og tværs alt efter, hvad du har brug for af møbler til at skabe en hyggelig krog i haven eller på terrassen.

På grund af møblernes enkle udtryk kan du ydermere vælge at kombinere vores loungeserie med andre udendørsmøbler. Det kan eksempelvis være udendørsmøbler i alt lige fra bambus til træ eller flet. Herved kan du skabe lige netop det udendørsområde, du altid har drømt om.

Køb unikke og håndlavede loungemøbler hos RAW LIVING by LOT

Alle vores loungemøbler bliver håndlavet på vores eget smederi i Danmark, så du er sikret et unikt og stilrent møbel. Det gør sig gældende uanset, om du kun vælger et af vores møbler, eller om du køber et helt loungesæt. Med vores loungemøbler kan du nyde din have eller terrasse på bedste vis i mange år frem.

Har du spørgsmål til vores loungemøbler, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@rawlivingbylot.dk. Alternativt kan du give os et kald på tlf. 22 45 76 38. Vi sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, så du kan få det perfekte møbel for dig.