Bænk m/ hynde i cognac farvet læder

Flot og eksklusiv håndfremstillet bænk med integreret bord i sort pulverlakering. Måler 40×150 H44,5 cm. Bænken er praktisk i gangen hvor det lille side bord vil være smuk med en grøn plante eller blot til fralægning af taske og nøgler. Bænken kan også bruges i køkkenet eller stuen, som hvileplads/hyggekrog, hvor det lille bord kan bruges til bøger/magasiner.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 7.000,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Flot og eksklusiv håndfremstillet bænk med integreret bord i sort pulverlakering. Måler 40×150 H44,5 cm. Bænken er praktisk i gangen hvor det lille side bord vil være smuk med en grøn plante eller blot til fralægning af taske og nøgler. Bænken kan også bruges i køkkenet eller stuen, som hvileplads/hyggekrog, hvor det lille bord kan bruges til bøger/magasiner. Side bordet udgør 30 cm. Vi skræddersyr gerne bænken med og uden hynde.

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris