Håndlavet spejl

Dette smukke håndlavede spejl med poleret spejlglas har en tynd ramme i rå jern. Rammen måler 60×80 og har en dybde på 2 cm. Spejlet passer perfekt ind i den nordiske stil. Brug det i entréen, på badeværelset eller hvor du ønsker. Spejle giver dybde til rummet, og er i sig selv anvendelige som dekoration.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 2.000,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Dette smukke håndlavede spejl med poleret spejlglas har en tynd ramme i rå jern. Rammen måler 60×80 og har en dybde på 2 cm. Spejlet passer perfekt ind i den nordiske stil. Brug det i entréen, på badeværelset eller hvor du ønsker. Spejle giver dybde til rummet, og er i sig selv anvendelige som dekoration. Spejlet kan monteres både vertikalt og horisontalt med hullerne bag på. Vi skræddersyer gerne størrelsen på spejlet, så det passer perfekt ind i dine omgivelser. Anmod os blot.

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris