Barbord/konsolbord

Flot og enkelt barbord i sort pulverlakering. Bordet er anvendeligt som barbord i køkkenet, da det vandrette stel ved gulvet kan bruges som fodstøtte. Hvis man på et tidspunkt ønsker bordpladen i evt. messing eller kobber kan det sagtens lade sig gøre, da pladen ligger løs i stellet. Barbordet/konsollen er let i sit design og er nemt at få til at passe ind overalt i indretningen. Derfor kan det udover barbord også bruges som konsolbord.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 6.000,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Flot og enkelt barbord i sort pulverlakering. Bordet er anvendeligt som barbord i køkkenet, da det vandrette stel ved gulvet kan bruges som fodstøtte. Hvis man på et tidspunkt ønsker bordpladen i evt. messing eller kobber kan det sagtens lade sig gøre, da pladen ligger løs i stellet. Barbordet/konsollen er let i sit design og er nemt at få til at passe ind overalt i indretningen. Derfor kan det udover barbord også bruges som konsolbord. Bordet kan som alle andre møbler skræddersys i størrelsen og fås i rå jern.
Mål 45×110 H90 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris