Dekorativ Opslagstavle

Dekorativ opslagstavle i sort. En opslagstavle er nyttig og næsten uundværlig til huskesedler, vigtige breve, begivenheder og invitationer. Kan også bruges til minder i form af fotos eller børnenes tegninger.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 2.500,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Dekorativ opslagstavle med “metalgitter” i sort pulverlak. En opslagstavle er nyttig og næsten uundværlig til huskesedler, vigtige breve, begivenheder og invitationer. Kan også bruges til minder i form af fotos eller børnenes tegninger. Opslagstavlen passer perfekt ind i det nordiske hjem, og kan være med til at sætte et personligt præg på indretningen. Brug små klemmer til opsætning. Opslagstavlen er med 4 undersænket huller til skruer. Skruer medfølger ikke. Opslagstavlen kan også fås større. Anmod os blot.

Mål 50×80 cm

 

 

 

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris