Piedestal

Flot håndfremstillet piedestal i rå jern 30×30 H80 cm Enkelt og rå at se på. Brug dem med flere ved siden af hinanden i forskellige højder eller lad en enkelt stå med en grøn plante eller en smuk buket blomster. Piedestalen kan også bruges til udstilling for at fremhæve kunst eller keramik. Håndlavet og skræddersyet i den størrelse du ønsker.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 2.200,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Flot håndfremstillet piedestal i rå jern 30×30 H80 cm. Enkelt og rå at se på. Brug dem med flere ved siden af hinanden i forskellige højder eller lad en enkelt stå med en grøn plante eller en smuk buket blomster. Piedestalen kan også bruges til udstilling for at fremhæve kunst eller keramik. I haven vil den være flot op af en grøn baggrund eller som et pejlemærke i havens omgivelser. Bemærk: når piedestalen står ude vil den med tiden få et mere rustent udseende. Vi laver alle piedestalerne med små flade fødder hvor der kan sættes filt under. Dette gør at piedestalen er nem at flytte rundt med og at den ikke laver mærker i gulvet. Håndlavet og skræddersyet i den størrelse du ønsker. Bemærk at ikke ét stykke rå jern er ens i overfladen, og derfor er foto kun et eksempel.

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris