Plantekrukke

Helt fantastisk smuk plantekrukke i rå jern. Det rå jern gør at krukken har et flot spil i overfladen, og ikke én krukke er ens. Plantekrukken er beregnet til indendørs brug og  giver et flot blikfang overalt i hjemmet, på kontoret eller i forretningen med en grøn plante eller mindre træ. Plantekrukken er håndlavet og mat lakeret på vores eget smederi i Danmark.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 3.800,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Helt fantastisk smuk plantekrukke i rå jern. Det rå jern gør at krukken har et flot spil i overfladen, og ikke én krukke er ens. Plantekrukken er beregnet til indendørs brug og  giver et flot blikfang overalt i hjemmet, på kontoret eller i forretningen med en grøn plante eller mindre træ. Plantekrukken er håndlavet og mat lakeret på vores eget smederi i Danmark. Plantekrukken speciallaves fra Ø40 H40 cm. Anmod os blot. Hvis plantekrukken placeres udenfor vil den med tiden få et rustent look.

Mål Ø 80, H80 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris