Spisebord med pladeben

I dag er spisebordet blevet samlingspunktet i boligen. Der skal være mulighed for alt fra avislæsning og morgenmad til lektielæsning og middage med venner og familie. Designet på dette bord er helt klassisk og kvaliteten gør at du får et spisebord, som holder i mange år frem. Bordet er håndlavet i rå jern, og ikke et stykke jern er ens i overfladen.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 9.500,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

I dag er spisebordet blevet samlingspunktet i boligen. Der skal være mulighed for alt fra avislæsning og morgenmad til lektielæsning og middage med venner og familie. Designet på dette bord er helt klassisk og kvaliteten gør at du får et spisebord, som holder i mange år frem. Bordet er håndlavet i rå jern, og ikke et stykke jern er ens i overfladen. Derfor vil man opleve variation i jernets overflade. Dette er helt naturligt, og er med til at give bordet sit eget unikke udseende. Patina overtid er også en del af materialet. Det betegnes derfor ikke som fejl.

Mål 75×200 H73 cm

 

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris