4 i én lysestage

4 i én lysestagen håndlavet i rå jern til 4 stearinlys er en lysestage der består af 4 selvstændige ringe i hver sin størrelse. Den mindste måler 14 dia, og den største måler 30 dia. De 4 ringe kan bruges sammen og hver for sig. Sammen har du en adventskrans, hvor du kan vælge at pynte alle ringene eller lade enkelte stå uden pynt. Hver for sig kan de bruges til en smuk bordopdækning eller brug dem blot som enkelte lysestager rundt omkring i hjemmet.

Dia 30, 24, 19 og 14

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 600,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

4 i én lysestagen håndlavet i rå jern til 4 stearinlys er en lysestage der består af 4 selvstændige ringe i hver sin størrelse. Den mindste måler 14 dia, og den største måler 30 dia. De 4 ringe kan bruges sammen og hver for sig. Sammen har du en adventskrans, hvor du kan vælge at pynte alle ringene eller lade enkelte stå uden pynt. Hver for sig kan de bruges til en smuk bordopdækning eller brug dem blot som enkelte lysestager rundt omkring i hjemmet. Du vil opleve at stagerne er super anvendelige hele året rundt. Stagerne er 2,5 cm høje. Bemærk denne lysestage laves ikke i andre mål.

Dia 30, 24, 19 og 14

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris