Gulv lysestage

Det er ikke nogen hemmelighed at vores piedestaler/podier er meget populære i alle former og højder, og da vi gerne ville skabe en lysestage til gulvet, så var det oplagt at lade den få en mini piedestal at stå på. Denne helt enkle gulvstage vil lyse selv det mørkeste hjørne op og skabe liv og rum. Den står flot helt for sig selv i sit enkle design af rå sort jern. Piedestal-foden måler 8×8 og er 10 cm høj. Stagen måler i alt 105 cm i højden. Bemærk prisen er for denne størrelse!

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 800,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Det er ikke nogen hemmelighed at vores piedestaler/podier er meget populære i alle former og højder, og da vi gerne ville skabe en lysestage til gulvet, så var det oplagt at lade den få en mini piedestal at stå på. Denne helt enkle gulvstage vil lyse selv det mørkeste hjørne op og skabe liv og rum. Den står flot helt for sig selv i sit enkle design af rå sort jern. Stagen er håndsmedet og derfor er der ikke to der er helt ens. På en sommeraften vil stagen lyse smukt op på terrassen. Ved udendørs brug vil stagen få en rustrød farve. Piedestal-foden måler 8×8 og er 10 cm høj. Stagen måler i alt 105 cm i højden.

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris