Åben vægskab

Super flot åben vægskab med 7 hylder. Skabet er i rå jern/glødeskal som giver en flot og rå kontrast til alt det hvide. Højdeforskellen på hylderne giver et let og stilfuldt udtryk.

Vægskabet kan skræddersys i størrelsen og hylderne på væg skabet kan fordeles som du ønsker.

Bemærk prisen er for denne størrelse!

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 3.600,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Super flot åben vægskab med 7 hylder. Skabet er i rå jern som giver en flot og rå kontrast til alt det hvide. Højdeforskellen på hylderne giver et let og stilfuldt udtryk. Meget velegnet til brug i køkkenet med krus, glas og skåle eller på badeværelset til badeværelsets produkter. Er også velegnet til udstilling af ting.  Vægskabet kan skræddersys i størrelsen og hylderne på væg skabet kan fordeles som du ønsker. Desuden kan vægskabet også fås i en ønsket farve. Foto 2 og 3 viser det åbne vægskab i sort pulverlakering.

Mål 80×20 H120 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris