Vitrineskab til ophæng

Vores klassiske vitrineskabe er som alle vores møbler håndlavet på eget smederi i Danmark og er højeste kvalitet i både materialer og selve håndværket. Vitrineskabet er lavet med 2 skinner bagpå til ophæng på væggen. Skabet er i rå jern og med 6 hylder og 2 glasdøre. Et virkeligt flot og råt skab, hvor der er god plads til opbevaring af service, bøger, keramik og til brug for udstilling af fine objekter.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 13.000,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Vores klassiske vitrineskabe er som alle vores møbler håndlavet på eget smederi i Danmark og er højeste kvalitet i både materialer og selve håndværket. Vitrineskabet er lavet med 2 skinner bagpå til ophæng på væggen. Skabet er i rå jern og med 6 hylder og 2 glasdøre. Et virkeligt flot og råt skab, hvor der er god plads til opbevaring af service, bøger, keramik og til brug for udstilling af fine objekter. Skabet kan som de fleste af vores produkter skræddersyes i præcis den størrelse du ønsker, så den passer ind i dit hjem og til dine behov. Flere skabe ved siden af hinanden vil også være rigtig flot. Skabet kan naturligvis også fås i sort pulverlakering.

Mål 35×70 H180 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris