Blomsterholder i jern

En bæredygtig blomsterholder. Trenden nu er evighedsblomster som også kaldes tørrede blomster, silkeblomster og papir blomster, og dertil har vi designet en blomster holder af overskydende rå jern til at hænge på væggen.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 150,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Er du også blevet vild med tørret blomster? Nu kan du også hænge dem på væggen. I den seje jern blomsterholder kan du placere dine blomster, og du har en anderledes udsmykning til din væg. Øverst i holderen er der huller, og der kan sagtens være plads til flere blomster i hullerne alt efter hvor tyk stilken er. Blomsterholderen er forsynet med huller bagpå som gør det nemt at hænge den op på væggen. Denne blomsterholder i rå jern, vil også kunne bruges som en anderledes dekoration til bordet, så hvis dette ønskes laver vi dem gerne uden huller bagpå.

Mål 2,5×45 H5 cm
Fortrydelsesret 14 dage

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris