Blomsterholder til væg

En bæredygtig blomsterholder. Trenden nu er evighedsblomster som også kaldes tørrede blomster, silkeblomster og papir blomster, og dertil har vi designet en blomster holder af overskydende rå jern til at hænge på væggen.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 130,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

En bæredygtig blomsterholder. Trenden nu er evighedsblomster som også kaldes tørrede blomster, silkeblomster og papir blomster, og dertil har vi designet en blomster holder til at hænge på væggen af det overskydende rå jern, som vi har i vores smederi. Her kan du sætte dine smukke blomster i, og du har en anderledes dekoration til væggen. Blomsterholderen har huller i toppen og 2 huller bagpå til ophæng på væg. Blomsterholderen fås i 30 cm og i 45 cm. De kan sagtens stå for sig selv, men det er også fint at kombinerer dem med hinanden. Enten på en lige linje eller forskudt. Mange holdere på en væg vil også se flot ud.

Mål 2,5×30 H5 cm
Fortrydelsesret 14 dage

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris