Bord med planker af egetræ

Et bæredygtigt og håndfremstillet plankebord, hvor vi forener jern og træ på en smuk og rå måde. Plankerne er lavet af det fineste overskydende egetræ og behandlet med 100 % rå koldpresset jomfrulinolie.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 8.000,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Et bæredygtigt og håndfremstillet plankebord, hvor vi forener jern og træ på en smuk og rå måde. Plankerne er lavet af det fineste overskydende egetræ og behandlet med 100 % rå koldpresset jomfrulinolie. Helt uden kemikalier. Stellet i firkantet jern har fået en sort pulverlakering. Bordet kan justeres 2-4 cm i højden med de påsatte stilskruer. Udover bæredygtighed er bordet designet udfra tanken om fleksibilitet. Med de 90 cm kan det både bruges hvor der er mindre med plads, men ved flere borde sat sammen kan det nemt blive til et langt bord. Derved er bordet ideelt både i det private hjem men også på restauranter/caféer. Et tidløst bæredygtigt bord i kvalitets materialer, som er brugbart år efter år. Stellet kan også bestilles i rå jern for et mere råt udtryk.

Mål 90×90 H70 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris