Barbord

Barbordet er håndlavet i et enkelt design, som gør det nemt at matche med andre stilarter. Bordet er i rå jern, og er velegnet som spiseplads eller ekstra bord i køkkenet, til restaurant, cafe, showroom eller til et hyggeligt område i din butik.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 7.500,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Barbordet er håndlavet i et enkelt design, som gør det nemt at matche med andre stilarter. Bordet er i rå jern, og er velegnet som spiseplads eller ekstra bord i køkkenet, til restaurant, cafe, showroom eller til et hyggeligt område i din butik. Vores barstole passer perfekt til bar bordet. Barbordet kan skræddersys i størrelsen (dog max 80×400 cm)  Hvis du ønsker at bruge barbordet på terrassen, og/eller ved sommerhuset, så anbefaler vi det i galvaniseret jern, således det kan tåle at stå ude hele året rundt. År efter år.

Mål 80×100 H100 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris