Hylde med høj bagkant

Håndfremstillet hylde i rå jern. Den høje bagkant er perfekt til fotos, små beskeder, postkort eller lign. Den lille forkant gør at hylden vil være ideel til at udstille bøger m.m. I køkkenet vil den være ideel til kander, krus, kogebøger eller blot som udstilling af fine objekter, som gerne må stå fremme. Hylden fås også i en sort og hvid eller evt. en anden ønsket farve. Vi fremstiller desuden hylden i den længde du ønsker.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 1.100,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Håndfremstillet hylde i rå jern. Den høje bagkant er perfekt til fotos, små beskeder, postkort eller lign. Den lille forkant gør at hylden vil være ideel til at udstille bøger m.m. I køkkenet vil den være ideel til kander, krus, kogebøger eller blot som udstilling af fine objekter, som gerne må stå fremme.  Sæt evt. flere hylder under hinanden og brug dem på badeværelset til parfumen, små krukker og kurve til opbevaring. Hylden fås også i sort eller hvid eller evt. en anden ønsket farve. Vi fremstiller desuden hylden i den længde du ønsker.

Mål 12×120 H20 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris