Opbevaringshylde udendørs

Sæbehylden er til opbevaring af shampoo m.m. ved den udendørs bruser. Hylden er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at den er yderst vejrbestandig, og kan dermed hænge ude hele året rundt.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 600,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Sæbehylden er til opbevaring af shampoo m.m. ved den udendørs bruser. Hylden er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at den er yderst vejrbestandig, og kan dermed hænge ude hele året rundt. Da hylden er åben i front er den let at rengøre, og det er derfor ikke nødvendigt at afmontere den ved rengøring. Sæbehylden har 2 undersænket skruehuller og er hermed let at montere.

Mål 10×40 H10 cm
Fortrydelsesret 14 dage

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris