Væghængt Konsol

Flot og enkelt konsol med hylde. Hvis du gerne vil undgå at konsollen står på gulvet, så er denne konsol helt optimal. En konsol med et meget let udtryk og alsidigt til brug over alt i indretningen. Stilen passer rigtig fint i den nordiske indretningen. Den har undersænket skruehuller lige til at hænge op på væggen og fås både i rå jern (glødeskal) og sort lakering. Bemærk prisen er for denne størrelse i sort mat lak.

Mål 35×130

Hyldeafstand 40 cm fra uk af topplade til ok af hylde 2.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 5.700,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Flot og enkelt konsol med hylde. Hvis du gerne vil undgå at konsollen står på gulvet, så er denne konsol helt optimal. En konsol med et meget let udtryk og alsidigt til brug over alt i indretningen. Stilen passer rigtig fint i den nordiske indretningen. Den har undersænket skruehuller lige til at hænge op på væggen og fås både i rå jern (glødeskal) og sort mat lakering. Bemærk prisen er for denne størrelse i sort mat lakering.

Mål 35×130

Hyldeafstand 40 cm fra uk af topplade til ok af hylde 2.

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris