Spisebord

Vores bord til udendørs brug giver i sit helt enkle skandinaviske design en visuel lethed, men er samtidig meget stabil, og derfor yderst velegnet til det danske vejr. Det enkle udtryk gør, at bordet er nem at kombinere med stole i træ, bambus eller flet. Havebordet er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at det er vedligeholdelsesfrit, yderst vejrbestandigt og kan dermed stå ude hele året rundt.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 11.250,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Vores spisebord til udendørs brug giver i sit helt enkle skandinaviske design en visuel lethed, men er samtidig meget stabil, og derfor yderst velegnet til det danske vejr. Det enkle udtryk gør, at bordet er nem at kombinere med stole i træ, bambus eller flet. Havebordet er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at det er vedligeholdelsesfrit, yderst vejrbestandigt og kan dermed stå ude hele året rundt. Fra starten vil bordet have en mere skinnende sølvgrå overflade, men efter kort tid udendørs vil bordet få en flot mat sølvgrå overflade. Havebordet samt hele vores loungekollektion i galvaniseret jern er særlig velegnet til den udendørs terrasse ikke mindst ved sommerhuset, hvor udemøbler ofte er mere udsatte pga af havgus. Ønskes havebordet i en farve vil det først blive varmgalvaniseret og dernæst pulverlakeret i den ønskede farve. Vi bruger en stærk pulverlakering som er beregnet til udendørs brug. Herved vil levetiden blive kraftigt forlænget. Se også vores loungemøbler i galvaniseret jern.

Mål 90×240 H75 cm
Vægt

 

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris