Skjuler i corten til renovationsbeholder(e)

Skjuler til renovationsbeholderen kan skræddersyes til at skjule fra én skraldespand til flere. Skjuleren kan stå direkte på jorden, fliser eller grus. Skjuleren er håndlavet i  corten, som på kort tid vil få en flot rustrød glød. Bemærk prisen er for denne størrelse!

Mål 70×70 H110 cm

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 3.600,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Skjuler til renovationsbeholderen kan skræddersyes til at skjule fra én skraldespand til flere. Skjuleren kan stå direkte på jorden, fliser eller grus. Skjuleren er håndlavet i corten, som på kort tid vil få en flot rustrød glød. Corten smitter ikke af. Den er yderst holdbar med en lang levetid. På billedet er skjuleren vist til én skraldespand. Skjuleren kan også fås i sort pulverlak til udendørs brug. Her anbefaler vi først en galvanisering og dernæst pulverlak.

Mål 70×70 H110 cm

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris