Loungebord

Vores loungebord giver i sit helt enkle skandinaviske design en visuel lethed, men er samtidig meget stabil. Loungebordet er let at integrere med de øvrige loungemøbler i samme serie. Desuden kan den også bruges som bænk overalt hvor der er brug for et hvil og ekstra siddepladser såsom ved indgangspartiet eller i en hyggelig krog i haven. Det enkle udtryk gør at hele loungeserien er nem at kombinere med andre udendørsmøbler i træ, bambus eller flet. Alle vores loungemøbler er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at de er vedligeholdelsesfrie, yderst vejrbestandige og kan dermed stå ude hele året rundt.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 4.000,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Vores loungebord  i stål giver i sit helt enkle skandinaviske design en visuel lethed, men er samtidig meget stabil. Loungebordet er let at integrere med de øvrige loungemøbler i samme serie. Desuden kan den også bruges som bænk overalt hvor der er brug for et hvil og ekstra siddepladser såsom ved indgangspartiet eller i en hyggelig krog i haven. Det enkle udtryk gør at hele loungeserien er nem at kombinere med andre udendørsmøbler i træ, bambus eller flet. Alle vores loungemøbler er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at de er vedligeholdelsesfrie, yderst vejrbestandige og kan dermed stå ude hele året rundt. Fra starten vil bænken have en mere skinnende sølvgrå overflade, men efter kort tid udendørs vil sofaen få en flot mat sølvgrå overflade. Hele kollektionen er særlig velegnet til den udendørs terrasse ikke mindst ved sommerhuset, hvor udemøbler ofte er mere udsatte pga af havgus. Derudover vil de også være velegnet til udendørs caféer, offentlige parker/haver og restauranter. Det er muligt at få loungemøblerne i en farve. Hvis dette ønskes vil de først bliver varmgalvaniseret og dernæst pulverlakeret i den ønskede farve. Vi bruger en stærk pulverlakering som er beregnet til udendørs brug. Herved vil levetiden blive kraftigt forlænget.

Mål 40×120 H40 cm, vægt

Ønskes hynder til dit loungemøbel så oplys venligst dette ved anmodning.

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris