Rundt sidebord

Smukt rund side bord i sort pulverlakering. Bordet passer godt ved siden af sofaen eller stolen som et lille afsætningsbord. Kan fås i flere størrelser, og kan dermed bruges som sofabord. Til brug som coffee table er det flot at sætte flere runde borde sammen. Et rundt sidebord kan nemt integreres i indretningen både i stuen, køkkenet eller som sengebord i soveværelset. Et rundt sidebord i sort er altid flot, men bordet kan også fås i rå jern.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 5.500,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Smukt rund side bord i sort pulverlakering. Bordet passer godt ved siden af sofaen eller stolen som et lille afsætningsbord. Kan fås i flere størrelser, og kan dermed bruges som sofabord. Til brug som coffee table er det flot at sætte flere runde borde sammen. Et rundt sidebord kan nemt integreres i indretningen både i stuen, køkkenet eller som sengebord i soveværelset. Et rundt sidebord i sort er altid flot, men bordet kan også fås i rå jern i samme mål til kr. 3000,- Hvis den skal kunne tåle at stå udenfor på terrassen året rundt, anbefaler vi en varm galvanisering. Ovenpå galvaniseringen er det muligt at få dem pulverlakeret i en farve, hvis det ønskes. Sidebordet bliver fremstillet med 4 små hjørner i bunden til filt dupper, så den ikke ridser gulvet, og dermed er nemt at rykke rundt med.

Mål Ø40xH40

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris