Loungestol

Vores loungestol giver i sit helt enkle skandinaviske design en visuel lethed, men er samtidig meget stabil. Loungestolen er let at integrerer med de øvrige loungemøbler i samme serie. Loungestolen er fin at kombinere med vores loungesofa og loungebord. Det enkle udtryk gør at hele loungeserien er nem at kombinere med andre udendørsmøbler i træ, bambus eller flet. Alle vores loungemøbler er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at de er vedligeholdelsesfrie, yderst vejrbestandige og kan dermed stå ude hele året rundt.

Vores møbler og interiør bliver håndlavet på mål.

Pris eksempel

kr. 3.500,00

Dette er kun et priseksempel. Vi laver møbler og interiør specifikt efter dine ønsker. Klik på "Anmod om pris" og stil dine spørgsmål helt uforpligtende.

Beskrivelse

Vores stål loungestol giver i sit helt enkle skandinaviske design en visuel lethed, men er samtidig meget stabil. Loungestolen er let at integrere med de øvrige loungemøbler i samme serie. Denne loungestol i metal er fin at kombinere med vores loungesofa og loungebord. Det enkle udtryk gør at hele loungeserien er nem at kombinere med andre udendørsmøbler i træ, bambus eller flet. Alle vores loungemøbler er håndlavet på vores eget smederi i Danmark og har derefter fået en varmgalvanisering af højeste kvalitet, som gør at de er vedligeholdelsesfrie, yderst vejrbestandige og kan dermed stå ude hele året rundt. Fra starten vil stolen have en mere skinnende sølvgrå overflade, men efter kort tid udendørs vil stolen få en flot mat sølvgrå overflade. Hele kollektionen er særlig velegnet til den udendørs terrasse ikke mindst ved sommerhuset, hvor udemøbler ofte er mere udsatte pga af havgus. Derudover vil de også være velegnet til udendørs caféer, offentlige parker/haver og restauranter. Det er muligt at få loungemøblerne i en farve. Hvis dette ønskes vil de først bliver varmgalvaniseret og dernæst pulverlakeret i den ønskede farve. Vi bruger en stærk pulverlakering som er beregnet til udendørs brug. Herved vil levetiden blive kraftigt forlænget.

Mål 60×60 H80/40 cm, vægt
Bemærk denne vare laves ikke i specialmål.

Vi kan også hjælpe med hynder til dine loungemøbler. Blot anmod herom.

 

Anmod om pris

Hos Raw Living by Lot laver vi vores møbler præcis dine ønsker. Udfyld formularen og beskriv dine ønsker og så vender vi tilbage med en pris på DIT møbel.

Postnr. er så vi kan udregne fragtpris